Article: Solidaritat sobre rodes (El Tot Mataró)

Una aventura “humana, esportiva i solidària”. Aquesta  és la premissa i a partir d’aquí, tot són emocions i reptes. Unidesert no deixa de ser una experiència de 9 dies pel Marroc amb la peculiaritat de fer-se amb tant sols una brúixola, un mapa i un cotxe de més de 20 anys. Aquesta aventura està destinada a nois i noies estudiants d’entre 18 i 28 anys. En l’edició del 2016, que se celebrarà a finals del mes de febrer, hi ha participació mataronina.

Unidesert va néixer el 2009 i ara prepara la seva cinquena edició. Des de l’organització pretenen, entre altres coses, “donar un tipus de formació més pràctica als alumnes” i “oferir un gran viatge amb el qual els estudiants hagin de treballar la seva participació”, explicava el creador d’Unidesert, Adolf Argelaguer, a La Xarxa el passat mes de desembre. És per aquest motiu que, tant escoles com universitats que tenen alumnes que participen a Unidesert, valoren la implicació en el projecte també en els casos en què no s’aconsegueix arribar al Marroc. Estem parlant d’un procés complicat abans d’iniciar l’aventura.

“Nosaltres ja participem en totes les jornades d’emprenedoria que organitzen des del Tecnocampus, ens agrada, però aquesta experiència serà diferent”, explica Jordi Sànchez que afegeix: “Personalment és un conjunt de reptes”. Sànchez creu que l’objectiu d’Unidesert no és arribar el primer sinó “fer el mínim de quilòmetres possibles i acabar la ruta amb un mapa i una brúixola”.

Llegir més…

Font: http://totmataro.cat/especials/reportatges/item/34538-solidaritat-sobre-rodes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *