Menú

Marc Gaixas Masferrer

Innovación, comunicación y marketing

El bot.

Us presentem la #LaIA (homenatge a Laia l’Arquera i la Intel·ligència Artificial), l’assistent mataronina. Un bot integrat a #Telegram que ajuda a les veïnes de la ciutat a gestionar incidències, consultar informació i realitzar tràmits. Una idea sorgida a #SOMHackathon!

Una solució tecnològica accessible a la ciutadania gràcies a la seva adaptació per aplicacions de missatgeria instantània que ja compten amb milions d’usuaris com #Telegram. Molt fàcil de replicar a territoris, gràcies a la fàcil integració amb les BBDD de les AA.PP.

Una solució tecnològica que posa les persones al centre, fent-los particeps i agents actius en la detecció i resolució d’una problemàtica. Alhora millora la comunicació entre ciutadà i administració, convertint-la en semi-instantània.

Comptant amb la potencialitat d’agilitzar gestions burocràtiques i reduir conflictes socials als barris, gràcies a la ràpida detecció d’incidències, desperfectes o falta d’informació. Molt bona feina programada per en Jaume, en Pere, l’Edo i en Guillem.

Deja un comentario